Contabil in Bulgaria - Broya Group, experti contabili autorizati!

logo move
CONTABILITATE FIRMA BULGARIA - STR. TSARKOVNA NEZAVISIMOST NR.16 RUSE, BULGARIA tel: +35 9889 225 466
P R E T U R I
C O N T A B I L I T A T E

De la 50 €/luna

volum de activitate
REDUSA

De la 100 €/luna

volum de activitate
MEDIE

De la 200 €/luna

volum de activitate
MARE

Consultanta fiscala gratuita

Preturile pentru contabilitate variaza in functie de volumul de activitate, volumul vânzărilor (cifra de afaceri), domeniul principal de activitate, complexitatea activitatii, numarul de angajati, volumul de documente,etc.

C O N T A B I L I T A T E

Contabilitatea in Bulgaria se refera la intregul sistem de inregistrare, raportare si prezentare a informatiilor financiare ale unei firme. Firmele trebuie sa inregistreze contabilitatea intr-un registru contabil, sa prezinte rapoarte financiare anuale la Ministerul Finantelor Publice si sa depuna o declaratie anuala de impozit pe profit la Agentia Nationala de Venituri. Pentru ca o afacere sa fie in conformitate cu legislatia, dar si pentru a cunoaste situatia financiara a unei firme (SRL), este recomandat sa apelati la o firma de contabilitate din Bulgaria, Broya Group fiind experti contabili autorizati, care ofera servicii de contabilitate, consultanta fiscala, consiliere si sprijin nelimitat pentru firme infiintate in Bulgaria.

Firma de contabilitate Bulgaria, Broya Group este o firma de contabilitate licentiata, cu experti contabili calificati si autorizati, care ofera servicii de contabilitate pentru firme infiintate in Bulgaria. Aceste servicii pot include intocmirea si verificarea rapoartelor financiare, organizarea si pastrarea documentelor contabile, asistenta in realizarea declaratiilor fiscale si alte servicii necesare pentru a mentine in ordine contabilitatea unei firme infiintate in Bulgaria. Serviciile de contabilitate sunt importante pentru orice afacere, deoarece asigura transparenta financiara si faciliteaza respectarea regulilor si reglementarilor in vigoare din Bulgaria in ceea ce priveste contabilitatea.

In general, firma de contabilitate din Bulgaria, Broya Group, ofera consultanta firmelor infiintate in Bulgaria, privind fiscalitatea si respectarea legilor fiscale pentru evitarea amenzilor si penalizarilor.

conta
S E R V I C I I

Intocmirea de rapoarte financiare lunare, trimestriale, anuale.

Pregatirea rapoartelor contabile (balanta de verificare, contul de profit si pierdere si alte documente financiare) care arata situatia financiara a firmei infiintate in Bulgaria si performanta sa economica. Inregistrarea si gestionarea tranzactiilor.
Inregistrarea tuturor tranzactiilor financiar- contabile ale firmei infiintate in Bulgaria intr-un registru contabil si gestionarea lor intr-un mod organizat, astfel incat sa poata fi accesate cu usurinta atunci cand sunt necesare.

Analiza si interpretarea informatiilor financiare.

Analizarea si interpretarea informatiilor financiare pentru intocmirea rapoartelor cu situatia financiara a firmei infiintate in Bulgaria. Expertii contabilii autorizati in Bulgaria de la Broya Group folosesc diverse instrumente si tehnici de analiza pentru a obtine informatii utile despre situatia financiara a firmei si pentru a face recomandari pentru imbunatatirea acesteia. Planificarea fiscala și optimizarea impozitelor: asistenta si consiliere pentru planificarea fiscala a afacerii și identificarea modalitatilor de a plati cat mai putine taxe si impozite, toate in conformitate cu legea.

Contabilii autorizati din cadrul firmei de contabilitate Bulgaria, Broya Group pot oferi sfaturi si recomandari pentru a gasi cele mai bune si avantajoase solutii financiare pentru o firma infiintata in Bulgaria.

Intocmirea si depunerea documentelor pentru inregistrare in scopuri de TVA si ca operator intracomunitar.

Firma de contabilitate Bulgaria, Broya Group ofera servicii de intocmire si depunere documente pentru inregistrarea unei firme in scopuri de TVA si ca operator intracomunitar in Bulgaria, astfel incat sa poata face tranzactii cu alte societati din Uniunea Europeana sau pentru a putea emite si prelua facturi cu TVA daca afacerea are puncte de lucru sau spatii de productie in afara Bulgariei.

Evidenta contabila si contabilitate financiara.

Inregistrarea tuturor tranzactiilor financiare ale unei firme infiintate in Bulgaria intr-un registru contabil si pregatirea rapoartelor financiare anuale care arata situatia financiara a societatii.

Intocmirea si depunerea bilantului contabil: pregatirea bilantului contabil al unei firme infiintate in Bulgaria si depunerea acestuia la Ministerul Finantelor Publice.

Realizarea decontului de TVA si jurnalul de vanzari - cumparari.

Decontul de TVA in Bulgaria este un document completat si depus anual la Agentia Nationala de Venituri pentru a recupera sau a plati TVA-ul datorat de catre o firma infiintata in Bulgaria. Jurnalul de vanzari - cumparari in Bulgaria este un registru in care se inregistreaza toate tranzactiile de vanzari si cumparari ale unei firme infiintate in Bulgaria.

Intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli.

Pentru a intocmi un buget de venituri si cheltuieli, o firma SRL infiintata in Bulgaria trebuie sa colecteze informatii despre veniturile estimate si cheltuielile prevazute pentru o perioada de timp specifica. Aceste informatii pot fi obtinute din contabilitatea societatii, din planurile de afaceri si din alte surse relevante, cu ajutorul firmei de contabilitate Bulgaria, Broya Group. Dupa ce s-au colectat informatiile, bugetul de venituri si cheltuieli poate fi intocmit folosind servicii de contabilitate Bulgaria, Broya Group. Acest buget poate include estimari ale veniturilor din diferite surse, cum ar fi vanzarile, taxele si impozitele, si estimari ale cheltuielilor, cum ar fi salariile, chiria, utilitatile si alte cheltuieli operative.

Reprezentare firma infiintata in Bulgaria in fata organelor de control si a institutiilor abilitate (Administratia Financiara).

In Bulgaria, reprezentarea unei firme in fata organelor de control si a institutiilor statului, cum ar fi Administratia Financiara, se poate face de catre directorul general al firmei sau de catre un reprezentant autorizat al acesteia (firma de contabilitate Bulgaria, Broya Group).

In general, reprezentantul firmei trebuie sa prezinte documente justificative si sa furnizeze informatiile solicitate de organele de control sau de institutiile abilitate. Este foarte important sa respectati toate regulile si procedurile in vigoare in Bulgaria in ceea ce priveste raportarea si comunicarea cu aceste organe si institutii.

Intocmire documente pentru accesare credite bancare in Bulgaria - elaborare rapoarte financiare si contabile

In Bulgaria, elaborarea rapoartelor financiare pentru obtinerea unui credit bancar implica analiza situatiei financiare a unei firme si a capacitatii sale de a rambursa creditul. Acest lucru necesita obtinerea unor informatii financiare si contabile care sa fie incluse in rapoarte. bilantul contabil, contul de profit si pierdere, situatia fluxurilor de trezorerie, etc. Pentru a obtine un credit bancar in Bulgaria este recomandat sa apelati la expertii in domeniul financiar-contabil din cadrul firmei de contabilitate Bulgaria, Broya Group pentru consiliere si intocmirea documentelor care sa demonstreze ca firma (SRL) din Bulgaria indeplineste conditiile pentru acordarea creditului.

Aceste documente pot include:

  • Cerere de credit, in care sunt specificate informatiile despre afacere, motivul pentru care se solicita creditul si modalitatea de utilizare.
  • Rapoarte financiare recente, care sa includa bilantul contabil, contul de profit si pierdere, situatia fluxurilor de trezorerie si alte informatii relevante despre activele si finantele firmei infiintate in Bulgaria.
  • Documente (declaratie de venit si un extras de cont bancar) care sa dovedeasca ca societatea are o situatie financiara stabila si ca poate sa sustina rambursarea creditului.
  • Documente (rapoarte financiare anterioare si recomandari de la clienti sau parteneri) care sa dovedeasca ca afacerea are un istoric bun si ca poate sa genereze profit.

Bancile din Bulgaria vor analiza cu atentie aceste documente si vor lua in considerare mai multi factori in decizia lor de a acorda sau nu un credit, inclusiv istoria financiara a companiei, situatia financiara actuala, capacitatea de rambursare a creditului si alte aspecte relevante.

Intocmirea ordinelor de plata si depunerea declaratiilor salariale.

Salariile si asigurarile sociale in Bulgaria sunt reglementate de Legea muncii si de alte reguli fiscale si legislative. Firmele infiintate in Bulgaria sunt obligate sa plateasca salarii angajatilor lor si sa acopere contributiile la asigurarile sociale pentru acestea. Pentru plata salariilor angajatilor si pentru acoperirea contributiile la asigurarile sociale, o firma infiintata in Bulgaria trebuie sa emita ordine de plata si sa le depuna la banca pentru a efectua platile. De asemenea, trebuie sa intocmeasca si sa depuna declaratii salariale la Agentia Nationala de Venituri pentru a raporta salariile platite si contributiile la asigurarile sociale, toate aceste servicii fiind oferite de firma de contabilitate Bulgaria, Broya Group.

Depunerea declaratiei INTRASTAT.

INTRASTAT in Bulgaria este un sistem de raportare si monitorizare a tranzactiilor comerciale intracomunitare din Uniunea Europeana. Acest sistem se aplica tuturor firmelor din Bulgaria care efectueaza tranzactii de bunuri sau servicii cu alte companii din Uniunea Europeana. Firma infiintata in Bulgaria trebuie sa raporteze tranzactiile Intrastat la Agentia Nationala de Venituri si sa plateasca taxe si impozite specifice pentru aceste tranzactii. Redactarea si depunerea declaratiilor Intrastat poate fi un proces complicat si de durata si de aceea este recomandat sa apelati la serviciile oferite de firma de contabilitate Bulgaria, Broya Group.

Calculare impozit pe profit - impozit pe dividende.

Firma de contabilitate Bulgaria, Broya Group ofera consultanta finarciar - contabila in calcularea impozitului pe profit, intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale necesare pentru a plati acest impozit, iar in cazul impozitului pe dividente, firma de contabilitate din Bulgaria poate verifica daca o companie este eligibila pentru a primi dividente neimpozabile si depunerea declaratiilor necesare pentru a beneficia de aceste facilitati fiscale